top of page

UPLOVITE U OAZU MIRA S WOMENATSEA, JEDINSTVENIM RETREATOM ZA ŽENE

Svjesni smo činjenice da živimo u svijetu koji često veliča neumoljivu potragu za uspjehom, no često zaboravljamo da pravi uspjeh ne leži samo u postignućima, već i u održavanju ravnoteže. Ples između ambicije i spokoja koji vodi do ispunjavajućeg i održivog putovanja umjetnost su uravnoteženog života i uspjeha. Zamislite život u kojem se postignuća slave uz trenutke mira, u kojem ambicija harmonično koegzistira s brigom o sebi.

Postizanje takve ravnoteže zahtijeva promjenu perspektive, prepoznavanje da život nije sprint nego maraton. Radi se o razumijevanju da se uspjeh ne mjeri samo materijalnim dobicima ili pohvalama, već kvalitetom odnosa i poštovanjem našeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog blagostanja. Uspjeh nije održiv kada dolazi nauštrb našeg zdravlja i sreće, stoga je važno pronaći vrijeme za samorefleksiju, njegovanje zdravih navika i prihvaćanje aktivnosti koje hrane našu dušu. Bilo da se radi o jutarnjoj meditaciji, šetnji prirodom ili uranjanju u kreativne potrage, ovi trenuci svjesnosti pružaju temelj za uravnotežen i uspješan život.


Pronalaženje spokoja: ženska oaza mira na Jadranu


Meditacija uz tihi pjev prirode, sunce na dlanu. sol u kosi i spokoj koji se susreće s prostranstvom mora, sve je to WomenAtSea; jedinstveni ženski retreat na Jadranu koji poziva žene iz svih sfera života da krenu na izvanredno putovanje samootkrivanja i pronalaska unutarnjeg mira.


Smješteno usred nježnog šapata valova, ovaj ekskluzivni retrat samo za žene obećava iskustvo koje nadilazi maštu. Pobjegnite od ograničenja svakodnevnog života i prepustite se svojim osjetilima na luksuznoj jedrilici koja nudi neusporedivu priliku za opuštanje, resetiranje i povezivanje sa ženama u okruženju posvećenom isključivo vašem wellbeingu.


Zaplovite na sedmodnevno putovanje brige o sebi i osnaživanja dok napuštate predivne obale. Prepustite se kulinarskom putovanju koji mami nepce i hrani dušu. Okušajte se u ukusnoj lokalnoj kuhinji prožetoj okusima inspiriranim regijama koje posjećujete, dok uživate u prekrasnom pogledu na jadransku obalu.

Ljekovita moć Jadranske obale


Zamislite sebe kako uživate u zlatnim zrakama sunca na palubi, okruženi zajednicom žena koje vas podržavaju i koje dijele vašu želju za osobnim rastom i ispunjenjem. Uronite u ljekovite moći mora dok istražujete netaknuta jadranska odredišta poznata po svojoj prirodnoj ljepoti i prekrasnim krajolicima. Uključite se u iskrene razgovore, stvorite trajna prijateljstva i potaknite osjećaj sestrinstva koji će vas pratiti i nakon retreata. WomenAtSea je više od običnog putovanja; ono je prilika da ponovno otkrijete svoje strasti i zapalite svoju kreativnost.


Vješti tim holističkih praktičara i stručnjaka za wellness pomno je osmislio itinerer koji odgovara vašem umu, tijelu i duhu. Od revitalizirajućih sesija joge u svitanje do meditativnih vježbi pod nebeskim noćnim nebom, svaki trenutak proveden na brodu osmišljen je da njeguje vašu unutarnju bit. A nakon druženja i radionica, jedinstveni koncept flote omogućava vam povlaćenje u odaje na svoj privatni brod kako biste mogle procesuirati dojmove u miru.


Putovanjem do osnaživanja


WomenAtSea retreat prvi je i jedini ženski sailing retreat na Jadranu, s trajanjem od 3 do 7 dana, a čija je začetnica mlada i svestrana Paola Marotti. Retreat je pogodan za grupe ili solo putnice, a cijeli program je dizajniran za žensko društvo, kreativu, zabavu i podršku za vrijeme i nakon retreata. Program je popraćen mediteranskim delicijama, svakodnevnim avanturama, radionicama u svrhu osobnih realizacija, ali budite spremne i na puno smijeha, zabave i opuštanja.


Cvjetna kruna kao simbol putovanja


Kako bi obilježile novu sezonu, 23.05.2023., organiziran je launch event koji će predstaviti program putovanja, ali i približiti važnost životnog i karijernog balansa, te međusobnog povezivanja ženskog kruga. Također, u sklopu eventa bit će održana i radionica izrade kruna od cvijeća koje su simbol novog putovanja, a koju će voditi Nataša Kravar, vlasnica Salona cvijeća N.

Sorelle By Roxanich


Ekskluzivni sponsor eventa Roxanich Winery & Design hotel zaokružit će ovu jedinstvenu priču svojom Sorelle kolecijom vina, posvećenoj šest kćeri Mladena Rožanića. Pomno koncipiriana linija vina donosi dašak sunca i tla prožetog dušom predivne Istre, a samo jedan gutljaj vina budi sva vaša osjetila neodoljive jantarne boje s mirisom bagrema, bademovog mlijeka, ljekovitih trava, orašastih plodova i morske soli. Svaki gutljaj vratit će vas u prošlost u sve one dragocjene trenutke provedene s vašim sestrama i prijateljicama dok ste odrastale, smijale se do suza i zajedno sanjale velike snove.


Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom nezaboravnom putovanju gdje se snaga mora susreće sa snagom žena. WomenAtSea vas čeka, spreman zapaliti vaš duh i voditi vas prema obnovljenom osjećaju sebe. Rezervirajte svoje mjesto i krenite na put transformacije koji će vam ostaviti draga sjećanja i poučne lekcije za cijeli život.Comentarios